CARNAVALUL DE LA VENETIA 2016

CARNAVAL VENETIA 2016

Transport autocar 7 zile

Tarif: 299 Euro/ persoana

 

More details

More info

PROGRAM:

06 Februarie BUCURESTI – BUDAPESTA

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.

 

07 Februarie BUDAPESTA – LJIUBLIANA – TREVISO

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia traversand Ungaria prin zona lacului Balaton si ajungem in capitala Sloveniei unde vom face un tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, iar spre seara ajungem in zona Veneto pentru festivitatile Carnavalului Venetian ce ne vor incanta incepand cu ziua urmatoare. Cazare hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar. Detalii pe www.titianinntreviso.com  

 

08 Februarie  CARNAVALUL DE LA VENETIA

Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Competitia cu “spirit de carnaval” se intoarce  in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Concursul se desfasoara de doua ori pe zi, pe toata perioada carnavalului. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitați internationali. Scena reprezinta imina  acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume.  Intoarcere la hotel. Cazare hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar.

 

09 Februarie  CARNAVALUL DE LA VENETIA                     

Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia.

Optional, se poate face o excursie in Insulele Murano si Burano. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar.

 

10 Februarie TREVISO – GRAZ - VIENA

Mic dejun. Este timpul sa plecam catre casa, nu insa inainte de a vizita doua dintre cele mai frumoase orase ale Austriei: Graz si capitala Viena. Pentru inceput ne vom opri la Graz unde vom face un scurt popas pentru un tur panoramic si apoi vom continua catre Viena unde ajungem in timpul serii. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie in Viena. Cazare hotel Arion City 3* sau similar in  Viena.

 

11 Februarie VIENA - BUDAPESTA

Mic dejun. Tur panoramic Viena, din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie.                          In jurul orei 15:00, plecare spre Budapesta unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic din autocar. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

 

12 Februarie  BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de formalitatile vamale.

 

Tarife:                                       

  •   299 Euro adult loc in camera dubla
  •   166 Euro copil 0-5.99, in camera cu 2 adulti
  •   235 Euro copil 6-11.99, in camera cu 2 adulti
  •   410 Euro adult loc in camera single

                      

Pachetul include:

  •       Transport cu autocar propriu 4* pe toata durata excursiei
  •       2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar
  •       3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Best Western Titian Inn 4* Treviso sau similar
  •       1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Arion City 3* Viena sau similar
  •       2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
  •       Tur de oras Viena panoramic si pietonal
  •       Tur de oras Graz
  •       Tur de oras Budapesta
  •       Tur de oras Ljiubliana
  •       Taxa de check point pentru autocar
  •       Insotitor roman de grup

 

Servicii neincluse:

  •          asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
  •          bilete de vaporas spre/dinspre Venetia
  •          taxa de oras la hotelul din Italia (se achita exclusiv la receptia hotelui de catre fiecare turist in parte)

 

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:

  •               Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 

  •   Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
  •   Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Consulta un specialist

 

Vrei mai multe detalii despre CARNAVALUL DE LA VENETIA 2016

 

Ne poti suna de Luni pana Duminica intre orele 9:00 – 21:00 la numerele de telefon: 0314052163, 0736376664 sau office@tourfn.ro

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

CARNAVALUL DE LA VENETIA 2016

CARNAVALUL DE LA VENETIA 2016

CARNAVAL VENETIA 2016

Transport autocar 7 zile

Tarif: 299 Euro/ persoana