REVELION AUSTRIA-BAVARIA Mărește

REVELION AUSTRIA-BAVARIA

REVELION AUSTRIA-BAVARIA

Transport Autocar | 8 zile | 475 Euro

 Demipensiune & Cina de revelion Incluse !

More details

More info

REVELION AUSTRIA-BAVARIA

Transport Autocar | 8 zile | 475 Euro

Avantajul Interra! Demipensiune & Cina de revelion Incluse !

 

29 Decembrie Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Campina - Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. 

30 Decembrie Budapesta – Melk – Salzkamergut

Mic dejun. Excursia continua spre Zona Lacurilor Alpine din Salzkamergut, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melkimpresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla una dintre cele mai importante biblioteci din lume. Costul biletului de intrare: 11 Euro/persoana (ghid local inclus pentru vizitarea Muzeului Manastirii din fostele Saloane Imperiale, Sala de Marmura si Bilblioteca).Odata intrati pe poarta Salzkamergut-ului vom ajunge spre seara in Vocklabruck.  Servirea cinei. Cazare hotel Auerhahn 3* Vocklabruck sau similar. Detalii pe www.auerhahn.at 

31 Decembrie Salzburg & Turul Lacurilor Alpine din Salzkamergut:Attersee, Mondsee & Wofgangsee

Mic dejun. Excursie la Salzburg – orasul natal al lui Mozart,situat la doar 60km. Pe drumul catre Salzburg vom face un tur panoramic de-a lungul lacurilor alpine Attersee & Mondsee. Sosire Salzburg si tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Timp liber la dispozitie in Salzburg. Pe drumul de intoarcere vom vizita panoramic lacul Alpin Wofgangseesi vom face un popas in vechea statiune imperiala BAD ISCHL. Seara, va invitam la Cina festiva de revelion la restaurantul hotelului cu muzica live. Cazare hotel Auerhahn 3* Vocklabruck sau similar. 

01 Ianuarie Excursie optionala la LinzMic dejun. La pranz, optional, Excursie la Linz - frumosul oras austriac situat pe malul Dunarii. Tur de oras cu insotitorul de grup: Piata principala, Vechea si Noua Catedrala, Catedrala Sf.Maria-unul din simbolurile orasului. Timp liber la dispozitie in Linz. Spre seara, intoarcere la hotel. Tarif: 15 Euro/adult, 10 Euro/copil, minim 25 de platitori. Servirea cinei. Cazare hotel Auerhahn 3* Vocklabruck sau similar. 

02 Ianuarie Excursie optionala la Kitzbuhel – Zell Am See

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi in Tirol. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre ZELL AM SEE– perla statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. Tarif: 30 Euro/adult, 20 Euro/copil (minim 25 platitori). Intoarcere la hotel. Servirea cinei. Cazare hotel Auerhahn 3* Vocklabruck sau similar. 

03 Ianuarie Munchen – Capitala Bavariei

Mic dejun. Excursie de o zi la Munchen – capitala Bavariei. Tur de oras Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber in centrul orasului pentru cumparaturi in zona pietonala. Nu ratati o vizita la faimoasa berarie Hofbrauhaus – preferata lui Hitler. Seara, intoarcere la hotel. Servirea cinei.Cazare hotel Auerhahn 3* Vocklabruck sau similar. 

04 Ianuarie Viena - Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre Viena – capitala Austriei. Tur de oras Viena. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Plecare spre Budapesta. Seara, optional, Cina traditionala ungureasca cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama de vinuri din Budapesta – „Borkatakomba” – vestitul labirint de vinuri de 88km lungime. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau simuilar Budapesta. 

05 Ianuarie Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale. 

Tarife                                             

 •   475 Euroadult loc in camera dubla                                
 •   337 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
 •   628 Euro adult loc in camera single     

Servicii incluse:

 •          2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Copngress 4* sau similar Budapesta
 •          5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE hotel Auerhahn 3* sau similar Vocklabruck
 •   4 cine la hotel Auerhahn 3* Vocklabruck
 •   CINA FESTIVA DE REVELION cu muzica LIVE (cina bufet)
 •          Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg
 •          Vizita pietonala in statiunea imperiala Bad Ischl
 •          Excursie la Abatia Melk (biletul de intrare se achita la fata locului)
 •          Excursie la Lacurile Alpine din Salzkamergut: Wofgangsee, Mondsee si Attersee
 •          Excursie de 1 zi la Munchen
 •          Ghid local de limba romana la Munchen
 •          Transport cu autocar clasificat pentru transport international
 •          Insotitor de grup 

Servicii neincluse:

 •          asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 •          intrarile la obiectivele turistice
 •          bauturile la cine si la Cina de Revelion 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

REVELION AUSTRIA-BAVARIA

REVELION AUSTRIA-BAVARIA

REVELION AUSTRIA-BAVARIA

Transport Autocar | 8 zile | 475 Euro

 Demipensiune & Cina de revelion Incluse !